Kategoriat
sisäpiiri

Elämäsi Ryhti sisäpiiri

Olemme käynnistäneet Elämäsi Ryhti hyvinvointikanavan Telegramissa.

Elämäsi Ryhti kanavan tavoitteena on jakaa inspiraatiota terveellisestä ja aktiivisesta elämäntavasta ja vinkkejä hyvinvoinnin eri teemoista (säännöllisesti mutta ei päivittäin😉). Kerromme myös Herbalife tuotteista ja panostamme hyvään mieleen.

Jos siis hyvinvointi on sinulle tärkeä teema, sinulla on ehkä jotain tavoitteita, ja kaipaat hyviin valintoihin välillä pientä muistuttelua, tervetuloa sisäpiiriin Elämäsi Ryhti kanavalle.👍🤩 Sisäpiirissä saat myös ensimmäisten joukossa tiedon uutuuksista ja mitä on meneillään.

Lisäksi meitä voi seurata facebookissa ja instagramissa (@studioryhti), missä julkaisemme kenties hiukan harvemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *