Kategoriat
Tapahtumat

Hyvinvointi-ilta pe 5.5

Suosittu hyvinvointi-ilta tulee uudelleen!

Saimme maaliskuun illasta kiitosta, että järjestetään hyvänmielen ja hyvinvoinnin teemalla kivaa rentoa tekemistä ja yhdessäoloa, niinpä jatkamme järjestämistä!

Toukokuun saa siis aloittaa kanssamme panostaen kauneuteen, hyvinvointiin ja terveyteen. Valitse kiinnostaako sinua enemmän kauneus vai ravitsemus ja liikunta, tai tule viihtymään koko illaksi. Kaikille haluakkaille on mahdollisuus käydä kehonkoostumusmittauksessa (ilman lisäkuluja) ja saada analyysi tuloksista. Tämä on oikein kiva tapa seurata kehonkuntoa, mikäli olet vaikka aloittanut elämäntapamuutoksen tai haluaisit aloittaa. Miksei myös välitarkistuksen omaisesti kävisi vaa’alla, ihan kuten muutenkin terveyttä seurataan.

Ohjelma:

klo 16-18: kasvohemmotteluhetki sisältäen kehonkoostumusmittauksen ja analyysin, sekä terveellisiä tarjoiluja 10€

Klo 17.30-19.30: Smoothie bowl keittiö sisältäen kehonkoostumusmittauksen ja analyysin, sekä asahi iltavetreytyksen (30 min) 15€

Kasvohemmotteluhetkessä saat tehdä omille kasvoillesi täydellisen kasvohoidon laadukkailla kasvipohjaisilla Herbalife Skin sarjan tuotteilla. Hemmottelemme ihoa myös ravinnolla sisäisesti nautittuna.

Smoothie bowl keittiössä teemme yhdessä kauniita, omannäköisiä pirtelömaljoja, keskustelemme ravitsemustottumuksista ja nautimme toistemme seurasta ja maukkaista smoothie bowl annoksista.

Hyvinvointi-iltaan on kiva tulla ystävän kanssa, ja tarjoammekin pienen edun ystävän mukaan kutsujalle; oma osallistumismaksusi puoleen hintaan. Muista varata paikkasi hyvissä ajoin, paikkoja on rajallisesti!

Teidät toivottaa tervetulleeksi Johanna, Irmeli, Outi ja Anne

Ilmoittaudu omalle tutulle järjestäjälle tai studioryhti (at) gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *