Asahi Health tunnit

Syksy tekee tuloaan! 🙂 Asahi tunteja pidetään ulkoilmasta nauttien aina sään salliessa, vesisateella ja pimeällä sisällä. Liikuntahetket ovat peruskuntoa ylläpitäviä, kevyitä harjoittelutunteja, mitkä sopivat aloittelijoille kuntoharjoitteluksi ja palauttavaksi harjoitteluksi enemmän liikkuville.

Kertamaksu 10€ tai eläkeläiset 8€. Maksuvälineet: käteinen, kortti ja Smartum sekä ePassi.

Varustaudu säänmukaisiin ulkoiluvaatteisiin.

Syyskuusta alkaen

  • To klo 9.30-10.30 Asahia ja lihaskuntoharjoittelua

Joulukuussa 30.11 alkaen

  • ma klo 18-19 Asahi
  • to klo 9.30-10.30 Asahi

Lisätiedot: Johanna 0442119293, johanna.tuhkanen (at) kotihenriikka.fi

Asahi ryhmille

Terveysliikunta Asahin tapaan soveltuu mainiosti erilaisiin ryhmätapaamisiin, kuten yritysten, yhdistysten ja ystäväporukoiden tapaamisin. Asahi tunnilla ei tarvitse hikoilla runsaasti, joten tapaamisen jatkuminen kokouksen, illallisen tms merkeissä ei tuota ongelmaa. Asahi on myös helposti opittava ja erikuntoisilla osallistujilla on kaikilla mahdollisuus nauttia lempeästä liikkeestä.

Pyydä tarjous ja tiedustele aikatauluja Johanna 0442119293, johanna.tuhkanen (at) kotihenriikka.fi

Asahi kotiin

Onko liikkuminen kodin ulkopuolella rajoittunutta? Toimintakyvyn ja hyvän vireyden ylläpitäminen kotona oma-aloitteisesti ei välttämättä ole helppoa. Ongelma ratkeaa kutsumalla Asahi ohjaaja kotiin, vaikka säännöllisin väliajoin. Ohjaaja käyttää visiiriä tai suu-nenä suojaa korona aikaan kotitapaamisissa riskiryhmän kohdalla. Lue lisää

Mikä Asahi?

Asahi on suomalainen terveysliikuntamuoto, joka on saanut vaikutteita monista itämaisista liikuntamuodoista, erityisesti kiinalaisesta ja japanilaisesta terveysliikunnasta ja kamppailutaidoista, sekä länsimaalaisesta nykylääketieteestä. Liikkeet on suunniteltu selkeiksi ja yksinkertaisiksi ja siksi Asahi Health on helposti opittava.

”Kiitos eilisestä Asahista. Ihan huippuihana, kevyt tunne selässä ja niskassa. Tuntuu, että koko kroppa voi hyvin.” -Anja Räsänen

Asahi-terveysliikuntatunti jakaantuu viiteen osioon: rentoutus, niskahartia harjoitteet, selän harjoitteet, jalkojen ja tasapainon harjoitteet ja lopuksi hengityksen tasaaminen ja mielen rauhoittaminen.

Harjoitustunnin pituus on joustava ja voi vaihdella kohderyhmästä ja tilanteesta riippuen 10- 60 minuuttiin. Esimerkiksi työpaikalla taukoliikuntana hyvin sopiva Asahi Health hetki saa jo 10 minuutin aikana lisää vireyttä työpäivään.

”En muista että minulla olisi kurssin aikana särkenyt päätä kertaakaan, ja minulla on jatkuvasti päänsärkyä.”

Jokainen Asahin liike on sovellettavissa tekijän voimien ja liikkuvuuden mukaan, jolloin myös liikkeiden intensiteettiä voidaan säädellä.

Kenelle?

Asahi sopii aktiiviliikkujille kehonhuolloksi ja liikuntaharrastusta aloittaville ja kuntoa kohentaville lempeäksi aloitukseksi. Kiireiset ja stressaantuneet työikäiset saavat Asahi terveysliikunnasta rauhoittavaa ja rentouttavaa tunnetta. Liikunta sopii myös raskaanaoleville äideille. Ikääntyville ja senioreille Asahi on loistava tapa ylläpitää kehon liikkuvuutta ja tasapainoa.