BodyBow -kaariharjoittelu

BodyBow tunnit Nummelassa

Tutustu Bodybow-kaariharjoitteluun tai pidä yllä hyvää liikuntatapaa pienryhmätunneilla. Ryhmäkoko max 6 hlö.

Kevätkausi

  • Ti klo 16-17 liikkuvuus ja lihaskuntotunti
  • Ke klo 15-16 selkäryhmä
  • To klo 11-12 lempeä päivätunti (sopii myös ikääntyville)
  • To klo 18-19 liikkuvuus ja lihaskuntotunti

Viikkotunnit kertamaksu 15€, kymppikortti 125€. Eläkeläiset kymppikortti 110€.

Lisätiedot puhelimitse tai tekstiviestillä Irmeli 0504056520. Maksutavat käteinen, kortti, Smartum, Eazybreak tai ePassi.

BodyBow tunnilla voidaan käyttää lisävastuksena puntteja tai kahvakuulaa. Tukea harjoitteluun saa kävelysauvoilla.

BodyBow -harjoittelu henkilökohtaisessa ohjauksessa

BodyBow -kaariharjoitteluun voit varata myös henkilökohtaisen ajan (max 2 hlö). Saat ohjausta oman kuntosi ja tavoitteesi mukaan.

Hinta 50€/tunti.

Miksi BodyBow-harjoittelua

Bodybow kaari on kehitelty tavallista ihmistä varten. Bodybow harjoitteet sopivat kaikille ja kaiken ikäisille, sekä vähän liikuntaa harrastaville, että huippu-urheilijoille, niin kuntoilijoille kuin kuntoutusasiakkaille.

Kuntoilijoille ja urheilijoille Bodybow mahdollistaa motivoivan ja tehokkaan harjoittelumahdollisuuden, koska voimaharjoittelun sekä vartalonhallintaharjoittelun tulokset näkyvät nopeasti kun harjoittelu on säännöllistä. Parantamalla voimatasoa päästään lajista riippumatta parempiin tuloksiin. Harjoitteiden avulla saadaan myös koko kehoon jäntevyyttä.

Selän jäykkyydestä kärsiville Bodybow tuo helpon ja nopean avun. Jo muutamalla liikkeellä jähmeät selän nivelet vapautuvat ja lihakset saadaan toimimaan paremmin. Säännöllisellä harjoittelulla pystytään vaikuttamaan ryhdin korjaamiseen ja koko keho saa uudenlaista notkeutta ja parempaa liikkuvuutta. 

Fysioterapeutin ohjauksessa Bodybow toimii tehokkaana hoitovälineenä. Bodybow soveltuu parhaiten vartalolihasten vahvistamiseen sekä normaalin selän nivelliikkuvuuden ylläpitämiseen ja tasapainon parantamiseen. 

Bodybow soveltuu erityisen hyvin myös kotiharjoitteluun.

Fysioterapeutti Irmeli Yli-Kokkila