Fit Camp liikunta

Mitä on Fit Camp?

Fit Camp on liikuntaa ja mukavaa yhdessä tekemistä. Treeneihin voi osallistua kaikki lähtötasosta riippumatta. Yhdistämme treeneissä aerobista ja lihaskuntoa kehittävää liikuntaa. Pääsääntöisesti teemme lihaskuntoa hyödyntäen kehonpainoa, joskus käytämme myös välineitä, kuten puntteja, kahvakuulaa tai vastuskuminauhaa.

Urheiluravitsemusta

Tuemme Fit Camp harjoitteluun osallistuvia myös ravitsemusvalinnoissa. Osallistumalla saat henkilökohtaisen hyvinvointikartoituksen ja kehonkoostumusmittauksen ja ohjeita tavoitteesi mukaiseen ravitsemukseen. Harjoittelun aikaista suoristusta voimme treeneissä tukea nesteytystuotteilla ja harjoittelun päälle voimme nauttia yhdessä palautumispirtelön.

Ihana kesä 2023, Fit Camp kesähaaste

Toukokuinen kevätsää kutsuu ulos liikkumaan, metsä kuntosalinamme on monipuolinen. On mahtavaa saada raitista ilmaa ja kuntoilla samalla.

Tartu siis Fit camp haasteeseen ja lisää liikuntaa arkeesi. Tapaamme kerran viikossa yhteisten harjoitusten merkeissä Nummelan harjulla, Tarmon majalla ja jottei harjoittelu jää vain kerta viikkoon, saat kotiharjoituksia lisäksi kerran viikossa.

Jotta sitoudut haasteeseen aloitat haasteen yhdessä ohjaajan kanssa läpikäymällä nykytilanteesi ja tavoitetilasi. Teemme haasteen aikana myös pieniä testejä, kuitenkin hieman pilke silmäkulmassa, tarkoitus on pitää liikkuessa hauskaa, tämä ei ole rääkkileiri.

Aikataulu

4.5.-29.6.2023

Torstaisin klo 18-19, poikkeukset helatorstai viikolla ke 17.5 ja juhannusviikolla ke 21.6.2023.

Hinta

Miniminisetti 20€, semisetti 83-105€, propaketti 162-233€.

Hintaan sisältyy hyvinvointikartoitus ja tavoitekeskustelu, sekä urheilujuomat treeneihin. Hinta määräytyy tavoitetta tukevan ravitsemusvaihtoehdon yksityiskohdista.

Fit Camp ohjaajat ja ilmoittautuminen

Fit Camp koutsit: Johanna Tuhkanen p. 044 2119293 ja Outi Lampinen.