RelaxiLounge

RelaxiLounge™ -ryhmäharjoitus

Ryhmäharjoitus sisältää yhtaikaisesti mielen- ja kehonhuollollisia palauttavia liikkeitä ja asentoja sekä erilaisia tarkkaavaisuus- sekä keskittymisharjoituksia.

Harjoituksissa tehtävät hengitystekniikat pyrkivät auttamaan jokaista osallistujaa tutustumaan omaan hengitykseensä ja sen kertomiin viesteihin.

Palauttavilla, kehonhuollollisilla liikeharjoituksilla pyritään aina ensisijaisesti kohti rentoutumista ja levollisuuden tunnetta. Harjoituksissa käytetään useita erilaisia apuvälineitä avustamaan olemisen tukemisessa. Asentojen tukemiseen käytetään suhteellisen paljon aikaa, jotta saadaan aikaan kannatelluksi tulemisen ja antautumisen tuntemuksia.

Näillä säännöllisillä palauttavilla harjoituksilla etsitään vaikutuksia mm. lihasjännitysten poistamiseen, hengityselimistön toimintaan, ruoansulatukseen, verenpaineeseen, sykkeeseen sekä moniin hormonaalisiin ja hermostollisiin vaikutusketjuihin kehossa.

Harjoitusta ei suoriteta fyysisen harjoittelun kokemusten tuntemiseksi, vaan irtipäästämisen, levollisuuden ja rentoutumisen tunnistamiseksi. Harjoituksen ilmapiiri on suoritusvapaa, salliva sekä vapaa ylimääräisistä ärsykkeistä. 

Harjoitukset toistaiseksi tilauksesta. Yhteydenotot mieluiten viesteillä numeroon 040 564 2265 / Susanna tai Facebookissa yhteydenottoviestin kautta.